markova crkva

Vjernici molitvom prosvjedovali protiv zamrzavanja embrija

molitva,mpo,prosvjed,crkva svetog marka,marijana petir (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/8
12.07.2012.
u 10:54

Euharistijsko slavlje predvodio je popularni karizmatični svećenik don Damir Stojić u 18 sati.

Nakon jučerašnjeg cjelodnevnog klanjanja pred presvetim oltarskim sakramentom u crkvi sv. Marka na zagrebačkom Gornjem gradu crkveni pokreti i udruge vjernika iz Zagrebačke nadbiskupije okupili su se i u četvrtak u Markovoj crkvi. Ondje je u 18 sati euharistijsko slavlje predvodio popularni karizmatični svećenik don Damir Stojić. Među vjernicima se našla i HSS-ovka Marijana Petir.

Nakon mise uslijedilo je molitveno bdjenje (klanjanje, molitva i pjesma) pred presvetim oltarskim sakramentom.

– Pozivamo sve vjernike i ljude dobre volje da svojom prisutnošću dignu glas protiv totalitarnog ponašanja vladajuće garniture i zatraže pravdu i dostojanstvo za djecu u stadiju embrija koju će ovaj zakon zamrzavati, kao i uvesti i druge nakaradne prakse – pozivale su vjerske udruge.

Komentara 121

RE
Rena0020
11:45 13.07.2012.

nije li crkva govorila da je zemlja ravna ploča i spalila sve koji nisu tako mislili? toliko o njima i njihovoj nauci!!!!!!!!!!

Avatar Becarina
Becarina
13:12 12.07.2012.

Treba skupiti i milion potpisa,ako ima vremena i vise,inace nece primjetiti da uopce postojimo,pa nas ignorirati kao do sada.

Avatar Becarina
Becarina
14:09 12.07.2012.

Ovo sto crkva radi normalno je zadaca patrotskih politicara.Ali nekako ih manjak,ili ih zanima nesto drugo nego sto nam serviraju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije