snažno nevrijeme

Vjetar u Karlovcu lomio stabla, nosio krovove, oštećeni brojni automobili

nevrijeme,. karlovac
Foto: Radio Mrežnica
1/4
25.07.2015.
u 08:56

Grmljavina, jaka kiša – palo je 10,5 litara po četvornom metru – te olujni vjetar, vladali su Karlovcem nepuna dva sata, od 21 nadalje

Snažno nevrijeme pogodilo je sinoć karlovačko područje, a vjetar je lomio stabla, nosio krovove, razbijao prozore...

Grmljavina, jaka kiša – palo je 10,5 litara po četvornom metru – te olujni vjetar, vladali su Karlovcem nepuna dva sata, od 21 nadalje. Nitko od ljudi, srećom, nije ozlijeđen, no materijalna šteta tek će se zbrajati, piše KAportal.

Policija je izvijestila kako je otrgnuti krov s kotlovnice u krugu karlovačke bolnice oštetio tri automobila.

– U 21,50 sati, u krugu Opće bolnice Karlovac vjetar je otrgnuo dio limenog krova s kotlovnice, koji je pao na tri parkirana vozila, vlasništvo 50-godišnjakinje, 48-godišnjaka i 60-godišnjakinje i oštetio ih. Materijalna šteta nije utvrđena – naveli su u PU karlovačkoj.

U Vukmanićkom Cerovcu stablo je palo na električne vodove i oštetilo ih, a nakon toga i u dvorište na osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje, kojom prilikom su nastala oštećenja na vozilu.

 

Preko Švarče, Rakovca i Gaze...

Posted by Radio Mrežnica on Friday, July 24, 2015

Komentara 1

Avatar kravata
kravata
13:27 25.07.2015.

Da se dogodilo ispred disco kluba bila bi interesantna starost vlasnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije