maturanti, sretno

Vlada maturantima na fejsu: Još ste tu? Trk ponoviti još jednom!

sretno maturanti
Vlada/Facebook
22.05.2012.
u 14:16

Jedan je maturant pokušao "nažicati" teme za eseje, dok je drugi sam predložio svoje

Tisuće maturanata diljem Lijepe Naše bruse svoje olovke i pripremaju se u niskom startu za državnu maturu koja se ove godine polaže od 22. svibnja do 12. lipnja. Sreću pri polaganju ispita poželjeli su im i na Facebook-stranici Vlade RH.

"Maturanti, želimo vam da uspješno riješite ispite i ostvarite dobre rezultate. Još ste na fejsu? Trk ponoviti još jednom za sutra! :)", tekst je koji prati sliku postavljenu na zidu Facebook-profila. Uz mnoštvo ''lajkova'' angažirali su se i komentatori.

Jedan je maturant pokušao "nažicati" teme za eseje, dok je drugi sam predložio svoje.

"Teme? Jednostavne! Kako zbrisati van još prije faksa? Komadi na burzi rada i kako im prići? Kako riješiti gablec s plaćom od 1600 kn?", piše u komentaru.

Neki su ovu priliku odlučili iskoristiti kako bi prigovorili zbog Mrsićeva Zakona o poticanju zapošljavanja pa su tako komentirali:

"Da, da, požurite položiti maturu pa eventualno raditi za 1600 kn (ako budete imali sreće) ili na burzu."

Komentara 3

KO
korisnik2
18:56 22.05.2012.

tko dobije 5, ide na ekskurziju u pijonirski grad. lijep pozdrav, dzaci. vasa vlada.

Avatar perodeformero
perodeformero
19:35 22.05.2012.

S faxa u mirovinu. Nema više dobrih starih vremena kada je tata imao vezu u HDZ-u kod Sanadera i nažicao sineku mirovinicu za svaki slučaj.

RO
rowokopach
09:34 23.05.2012.

@perodeformero sad se zica cacica. lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije