Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizvjesna situacija

Vlada na čekanju, u prvom planu utrka za konstituiranje Sabora

23.04.2024.
u 21:03

I SDP je jučer i sa DP-om nastavio pregovore o konstituiranju Sabora. Najjača stranka ljevice vjeruje kako bi predsjednik države Milanović na prvi pokušaj konstituiranja Sabora mogao pozvati vrlo brzo

Komentara 16

Avatar antikomunist1
antikomunist1
22:11 23.04.2024.

Nije ovo nikakva borba protiv korupcije. Ovo je crvena borba protiv volje birača i ne priznavanje izbornih rezultata. Ni više ni manje od toga.

KU
Kujttim
22:02 23.04.2024.

Ovo će biti desničarska vlada.

DU
Deleted user
22:05 23.04.2024.

Ljevici je jedino cilj rušiti HDZ pod krinkom poštenja i borbe protiv korupcije. Korupcija i nepoštenje se ne mogu iskorijeniti jer je ona duboko u čovjekovoj prirodi. Nama treba stabilna vlada u ovim nestabilnim vremenima i treba nam netko tko može komunicirati s vanjskim svijetom. Na ljevici ne postoji osoba koja bi mogla dostojno , smireno, predstavljati malu Hrvatsku. Ljevica je razjedinjena, nervozna, nametljiva, nerealna. Takvi ne mogu i ne znaju voditi Hrvatsku. Proruski stavovi nekih lijevih političara još manje pridonose vjerodostojnosti cijele te opcije i štete državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije