NEMA OZLIJEĐENIH

Vlak iskliznuo iz tračnica: Na relaciji Ogulin - Moravice voze zamjenski autobusi

Zagreb: Premijer Milanovi? na prvoj redovnoj vožnji novog vlaka na relaciji Zagreb - Koprivnica
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/2
09.08.2024.
u 11:57

Pruga između Ogulina i Moravica je zatvorena do završetka sanacije koja je otežana zbog težine prevoženog tereta, a što se očekuje tijekom današnjeg dana kada će se uspostaviti i teretni promet

Vlakovi na relaciji Ogulin - Moravice, na pruzi Zagreb Glavni kolodvor - Rijeka, danas neće voziti jer je došlo do iskliznuća vlaka, obavijestio je nešto prije podneva HŽ. Kako su obavijestili, umjesto vlaka vozit će zamjenski autobusi.

- Naime, u četvrtak 8. kolovoza 2024. u 19.35 sati između Ogulinskog Hreljina i Gomirja iskliznuo je vagon teretnog vlaka prijevoznika HŽ Cargo d.o.o. iz za sada nepoznatih razloga. Prilikom iskliznuća nije bilo ozlijeđenih osoba. Odmah po dojavi nadležne ekipe izišle su na teren te je u tijeku sanacija mjesta događaja - napisali su u obavijesti. 

Pruga između Ogulina i Moravica je zatvorena do završetka sanacije koja je otežana zbog težine prevoženog tereta, a što se očekuje tijekom današnjeg dana kada će se uspostaviti i teretni promet. Uzrok ovog izvanrednog događaja utvrdit će istražno povjerenstvo koje provodi očevid, javljaju. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije