Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto se nitko nije otrovao pićem iz trgovine?

Analiza slučajeva 'spaljenih' jednjaka u kafićima: Zbog trovanja lužinom osuđeno šestero ugostitelja

16.11.2023.
u 06:20

U čak šest slučajeva osuđeni su konobari i vlasnici kafića jer su gostima umjesto pića natočili natrijev hidroksid koji im je "spalio" jednjak

Komentara 28

Avatar votum
votum
08:26 16.11.2023.

Ako je i od slučajnosti, previše je

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
09:45 16.11.2023.

Nemam tih problema, jer ne idem u hrvatske kafiće koji su ionako već otrovani dimom iz cigareta...ovo je samo dodatni otrov.

Avatar Cohen
Cohen
10:52 16.11.2023.

Očigledno puno truda uloženo u pripremu članka kako bi se otkrili i dokumentirali svi raniji incidenti. Nevjerojatno ih je puno. Rezoniranje o postupcima raznih dionika u zadnjoj krizi sasvim na mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije