zakonska mogućnost naplate

Vlasnicima stanova, kuća i vikendica dogodine dva poreza

14.09.2023.
u 06:13

Hrvatska ima oko 2,3 milijuna stambenih jedinica, legalno je u sustavu paušalnog najma evidentirano oko sto tisuća vlasnika koji se bave iznajmljivanjem soba ili apartmana turistima

Komentara 72

DU
Deleted user
07:55 14.09.2023.

Treba osnovati još 10 ministratva, useliti još 3 milijuna migranata a domaćim radicima smanjiti plaću na 100 eura. Uvesti još porez na zrak pa da bagra lopovska i neradnička još više ima!

DU
Deleted user
07:07 14.09.2023.

Baco, sto je bilo s obnovom? koliko ste kuca/zgrada obnovili? koliko ste km narasporedjenih cesta asfaltirali...moze neki podaci kamo je otisla lova?

FR
FranjoTT
07:26 14.09.2023.

Hvala Bogu dragome da smo se mi Hrvati napokon izborili za svoj porez! Treba sada i apartmane oporezivati, OPG-ovce, i sve druge! Odličan porez bio bi recimo ako imaš travnjak ili kakvo drvo u dvorištu da plaćaš porez, na sve treba staviti porez i osnovati neki novi fond ili neko novo ministarstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije