IZGORIO KLUB U ZAGREBU

Vlasnik Minta: Šteta je oko 800 tisuća eura, bojim se da bi mogla biti i veća

Zagreb: Policijski očevid u klubu Mint koji je u potpunosti izgorio
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
20.09.2023.
u 15:55

Kristijan Babić raščišćava zgarište i zbraja štetu koja je, kako kaže, mnogo veće od inicijalne procjene zagrebačke policije koja traga za počiniteljem

Šteta je ogromna i neka naša prva procjena iznosi oko 800.000 eura. Bojim se da bi mogla biti i veća. Zasad ne puštamo nikoga u klub jer su posvuda ostaci ploča knaufa, rasvjete i ostalih uređaja sa stropova i zidova, koji su svi nagorjeli i rastopljeni, pa da nekome nešto ne padne na glavu - kazao je to vlasnik kluba Mint koji je izgorio u noći s ponedjeljak na utorak u zagrebačkoj Ulici Florijana Andrašeca.

Kristijan Babić raščišćava zgarište i zbraja štetu koja je, kako kaže, mnogo veće od inicijalne procjene zagrebačke policije koja traga za počiniteljem. Babić je rekao kako je teško reći kada će ponovno otvoriti, no kaže kako će dati sve od sebe da to bude do kraja studenog, javljaju 24 sata.

VEZANI ČLANCI

- 19. rujna oko 3 sata u Ulici Florijana Andrašeca, iz za sada neutvrđenog razloga izbio je požar unutrašnjosti ugostiteljskog objekta koji nije poslovao i u njemu nije bilo osoba, a koji je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili vatrogasci. Tijekom požara nije bilo ugrožavanja druge imovine niti sigurnosti osoba. Materijalna šteta iznosi oko 100.000 eura. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je u prostoru ugostiteljskog objekta požar namjerno izazvan. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - objavila je jučer zagrebačka policija.

Zagreb: Policijski očevid u klubu Mint koji je u potpunosti izgorio
1/11

VIDEO Policijski očevid u klubu Mint koji je u potpunosti izgorio

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
19:14 20.09.2023.

Lik je sam sebi podmetnuo pozor i sad hoce izvuc novac od osiguranja, pa sad taj cumez preko noci po njemu vrijedi 800 tis.€! Ne vrijedi ni 100tis. €, cak je i to napuhana cifra, zato to kmecanje, novinari,i sl gluposti.

DU
Deleted user
18:25 20.09.2023.

Koga briga sto je izgorio tamo neki bezvezni klub? Jedino sto je bitno u citavoj prici je da nije nitko nastrado u tom cumezu. Nije mi zao ni kluba ni vlasnika ako je imao 800.000kn/€ ima ih jos 2 puta toliko. Sta nas vec 2 dana maltretiraju s tim, sto hoce da mu doniramo novac,sto?!? Nek prestane vise s tim kmecanjem jer nam se svima riga od tih bljezgarija.

PO
Poletarac101
16:39 20.09.2023.

U-SKOK sa 100.000 na 800.000..Zanimljivo jako zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije