Otklanjaju kvar

Vodice i dalje bez vode: 'Radovi su se odužili'

voda
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija
16.08.2017.
u 19:00

Pukla je cijev na vrhu Zatonske ulice u Vodicama

Radovi na sanaciji puknute vodovodne cijevi u Vodicama  u Zatonskoj ulici su i dalje u tijeku, zbog čega od jutros vode nemaju potrošači u višim dijelovima Vodica, Zatona i Tribunja, a iako je najavljeno da će radovi biti završeni do 15 sati, zbog poteškoća su se odužili te će voda biti puštena u sustav oko 19,30 sati, kazala je u srijedu vodička gradonačelnica Nelka Tomić.

- Bila sam tamo nekoliko puta i radovi su se odužili jer su radnici morali pilati cijev. Sad sam iz prve ruke dobila informaciju da će voda biti puštena između 19 i 19,30 sati. Na terenu su i cisterne i dijeli se pitka voda pa većih problema, na sreću, nije bilo - kazala je Hini vodička gradonačelnica Nelka Tomić. 

Kako se jutros moglo čuti iz vodičke gradske uprave, pukla je cijev na vrhu Zatonske ulice u Vodicama, zbog čega je došlo do pada tlaka u vodospremi pa ulice na povišenom dijelu grada nemaju vode.

Na terenu su radnici i sanacija je u tijeku, a tri spremnika s pitkom vodom bit će osigurana građanima u Starčevićevoj, Zadarskoj i Želinu. Vodovod Šibenik osigurao je spremnik s pitkom vodom za stanovnike Zatonske ulice.

Komentara 2

DU
Deleted user
12:04 16.08.2017.

Sreća da nije kod Milanovića doma....

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:22 16.08.2017.

Imamo Hrvatsku i ne treba nama balkanskim domoljubima voda. A strane turiste treba žedne preveslati iz Vodica na neki zabranjeni thompsonov koncert da osjete naš domoljubni dišpet i balkanski afinitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije