ČEKA SE OBDUKCIJA

Vozač Hitne preminuo tijekom intervencije: 'Samo se srušio'

Primopredaja novog vozila hitne medicinske službe šibenskom OHBP-u
Dusko Jaramaz/PIXSELL
23.07.2024.
u 13:33

Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Tijekom intervencije preminuo je vozač Hitne medicinske pomoći u Sisačko-moslavačkoj županiji. Išao je na intervenciju blizu Topuskog. Vozač se navodno vozač odjedanput srušio, a Dnevnik.hr neslužbeno piše da je vozač doživio infarkt. Navodno je teren bio težak, a nosio je tešku opremu. Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Od njega su se oprostili kolege na stranici na Facebooku Hitna uživo 194. "Jučer je tijekom intervencije u 58. godini iznenada preminuo naš kolega Zlatko Kapac, koji je radio kao vozač u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije. Ovim putem želimo izraziti sućut obitelji preminulog kolege i svim našim kolegicama i kolegama u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije", napisali su.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Tuga za ubijenima ispred Doma u Daruvaru: Postavljena crna zastava

Primopredaja novog vozila hitne medicinske službe šibenskom OHBP-u
1/45

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije