Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA NESREĆA

Vozač poginuo zabivši se autobusom u kuću

autobus,nesreća,sudar (1)
Screenshot Reuters/PIXSELL
09.07.2013.
u 11:41

U autobusu je u vrijeme nesreće bilo 11 putnika, no nitko od njih nije ozbiljnije ozlijeđen

Vozač je poginuo kada se autobusom zabio u kuću u Empire Bayu, gradu u australskoj državi New South Wales, javlja Reuters. Jedna osoba koja je u vrijeme nesreće bila u kući pretrpjela je teške ozljede glave te je zračnim putem prebačena u bolnicu, izvijestili su lokalni mediji. Prema prvim informacijama vozač je ostao zarobljen u vozilu, a nakon nekog vremena je preminuo.

U autobusu je bilo 11 putnika, no nitko od njih nije ozbiljnije ozlijeđen te im je medicinska pomoć pružena na mjestu nesreće. Lakše ozljede zadobila je još jedna žena koja se nalazila u kući, izvijestio je Daily Telegraph.

Spasitelji pokušavaju stabilizirati kuću. U tijeku je istraga kako bi se utvrdilo zašto se vozač autobusom zabio u kuću.

>> Devet poginulih, 21 ozlijeđen u slijetanju autobusa s ceste

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije