uhićen u čakovcu

Vozač ubojice naglo prikočio, policija se zabila u njega

'29.02.2012., Zagreb - Osobno vozilo osteceno u pucnjavi na Aveniji Dubrava oko broja 32.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
1/3
05.03.2012.
u 13:09

U Čakovcu stavili lisice Zagrepčaninu kojeg traže zbog likvidacije u Dubravi prošle srijede

ČAKOVEC – Zagrepčanin (45), za kojim je bila raspisana potraga u vezi s ubojstvom u Dubravi prošle srijede, uhićen je u petak navečer oko 20 sati u Međimurju, između naselja Štefanec i Mala Subotica i to nakon “filmske” policijske potjere.

>>Člana suparničke romske obitelji 21-godišnjak likvidirao zbog duga

Kako je danas izvijestila PU međimurska, 45-godišnjak se, upravljajući automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, tijekom potjere i blokada oglušivao na naredbe policijskih službenika da stane, a u jednom trenutku namjerno je naglo prikočio pa je policijsko službeno vozilo s uključenim rotacijskim svijetlima udarilo u stražnji dio njegova automobila.

Ozlijeđenih nije bilo, a Zagrepčanin je uz uporabu sredstava prisile uhićen i 4. ožujka odveden u Županijski sud u Varaždinu, gdje mu je određen 48-satni pritvor. Ispitan je i o okolnostima ubojstva u zagrebačkoj Dubravi prošle srijede, za koje je osumnjičen Gino H., s kojim je najvjerojatnije u rodu jer nose isto prezime. Sumnja se da je uhićeni 45-godišnjak u noći ubojstva vozio Gina H.

Što je 45-godišnjak, evidentiran u Zagrebu zbog više kaznenih djela, radio u Međimurju, ne zna se. Jedna je od pretpostavki da se htio skloniti kod neke od romskih obitelji.

Komentara 23

Avatar alien79
alien79
13:48 05.03.2012.

Slažem se sa prethodnim komentarom, nevezano za događaj, policija je kriva za prometnu nezgodu ne držanjem potrebnog razmaka, pravila vrijede za sve, u protivnom postajemo policijska država.

BA
babica05
14:01 05.03.2012.

Ah,ta policija! Bila je ona akcija ulovi caju u preškršaju-pa šta Koliko njih je bilo uslikano,nisam čuo da je netko od njih ostao bez posla. I danas se vozaju nevezani,i danas pričaju u vožnji na mobitele i danas parkiraju naa zebre-pa oni mogu šta hoće

EX
excell
13:38 05.03.2012.

policajac nije držao dovoljno rastojanje među vozilima ,cesta nije trkalište pravila važe za sve ....suspendirati policajca i oduzeti vozačku dotzvolu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije