Viralni video

Vozačica koja ne zna gdje joj je čep spremnika hit na Youtubeu!

vozačica
Foto: screenshot/youtube
1/2
03.01.2015.
u 09:30

U pet dana, video je pregledan 7.8 milijuna puta

Video vozačice koja je nekoliko puta mijenjala poziciju na benzinskoj stanici kamo je došla kako bi natočila gorivo jer nije znala gdje joj se nalazi čep od spremnika, postao je viralan na kanalu Youtube. Od 30. prosinca do danas, pregledan je 7.8 milijuna puta. 

Najzanimljivije je pak, što se u kometarima na postavljeni video razvila rasprava između Britanaca i Amerikanaca tko je gluplji i lošiji vozač. Netko je zaključio da je vozačica Britanka budući da se vozačko mjesto nalazi na desnoj strani, iako na svijetu postoje mnoge zemlje gdje se prema prometnim pravilima vozila kreću po lijevoj strani kolnika, a među njima su Australija, Japan, Indonezija, Makao, Malezija, Burma, Karibi, Gvajana i Surinam, Hong Kong, Tajland, Zambija, Južnoafrička republika...

Zbog toga je došlo i do žestokih verbalinih okršaja među komentatorima.

>> Viralni hit! 5- godišnja djevojčica pobijedila je rak i postala zvijezda

Ključne riječi

Komentara 4

WC
wCROw
14:27 03.01.2015.

Zašto ne ide avionom.

Avatar f@nky
f@nky
11:29 03.01.2015.

..nadam se da je dobro gorivo natočila...;-)

JA
jamanuša
21:34 03.01.2015.

evo zašto Nesvesna se ne vozi autom već avionom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije