VTV Televizija

VTV-ovci: Dođite na snimanje emisije uz treći rođendan Lesnine

'OLYMPUS DIGITAL CAMERA         '
''
24.11.2010.
u 17:00

Dijana Karabašić iz pretplate Večernjeg lista, naglašava da će Večernjak u TV-emisiji promovirati najnovije ponude i pogodnosti pretplate

VTV Televizija svoj će jutarnji i poslijepodnevni program sutra i u subotu, 27. studenoga snimati uživo u prostoru varaždinske Lesnine. Javno snimanje bit će u povodu obilježavanja trećeg rođendana varaždinske Lesnine, pa VTV-ovci pozivaju sve zainteresirane da dođu sutra u 9 i 15 sati te u subotu u 9 sati jer su osim zanimljivog programa i brojnih gostiju dijeliti i različite nagrade.

Dijana Karabašić iz pretplate Večernjeg lista, naglašava da će Večernjak u TV-emisiji promovirati najnovije ponude i pogodnosti pretplate, a za najsretnije i najbrže gledatelje pripremljeni su posebni darovi pretplate. Kulinarsko umijeće pokazat će poznati kuhari Almo Čatlak i Stephan Macchi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije