MUKE PO IZNAJMLJIVANJU

Apartman na Pagu platio 100 eura dnevno, a za ovo treba dodatno platiti: 'U tu cijenu nije uključena...'

Zagreb: Veš4Keš, jedina samoposlužna praonica rublja u gradu
Davor Puklavec/PIXSELL
22.08.2024.
u 16:49

Cijena smještaja je 100 eura po danu, a u tu cijenu nije uključena veš mašina, ispričao je turist

Bizarna situacija dogodila se jednom turistu koji je ovo ljeto proveo na otoku Pagu, vezano uz smještaj koji je bio rezervirao. Naime, za Dnevnik Nove TV ispričao je kako ga u apartmanu nije dočekala perilica rublja. 

- Cijena smještaja je 100 eura po danu, a u tu cijenu nije uključena veš mašina. Odnosno ukoliko želite oprati veš to vas može koštati čak osam eura. Međutim ako ćete koristiti brzo pranje, odnosno program 30 minuta - to će vas koštati pet eura - ispričao je. 

Doista, na perilici rublja koja je postavljena u smještaju su jasno istaknute cijene i programi koji se mogu iskoristiti. Tako za program 4 koji pere 15 minuta cijena iznosi tri eura, dok za program 4 od 30 minuta cijena je pet eura. Ostali programi, koji je ukupno 11, cijena je osam eura. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Zagreb: Veš4Keš, jedina samoposlužna praonica rublja u gradu
1/14
Ključne riječi

Komentara 22

LE
lektor
20:36 22.08.2024.

Ako je iznajmio preko Airbnba, a vjerojatno nije, našao bi rubriku u kojoj piše što ima u apartmanu, a čega nema. U mene je mašina pokraj ulaza u kuću, svi je vide, a tko pita, kažem mu da je uporabaa besplatna, poklonim mu i prašak. Nekad su znali doći na dan-dva, poslije boravka u kampu, s kuferima punim šporke robe, pa sam htio uvesti naplatu, ali nisam. Sada je najkraći najam pet dana, pa takvih nema.

Avatar Asterix
Asterix
21:19 22.08.2024.

Ne vidim u čemu je problem. Konzumacija usluge nije obavezna.

DU
Deleted user
12:18 23.08.2024.

Ne vidim nikakvi problem, ukoliko će mi na kraju izdati fiskalizirani račun, kako bih mogao provjeriti da li je propisno provedeno kroz sustav, na kraju čega će iznajmljivač moći pošteno platiti porez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije