VARAŽDIN

Za demone i bioniku na Sašinim rukama nagrađeni u Regensburgu

'28.04.2010., Varazdin- Tatoo artisti iz Tattoo studia M Nikola Globar i Sasa Vargazon dobili prestiznu 2 nagradu na konvenciji tattoo artista u Njemackoj. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
1/3
03.05.2010.
u 13:45

Trojcu iz Tattoo M salona u Varaždinu međunarodno priznanje - na konvenciji su osvojili drugo mjesto u kategoriji crno-bijele tetovaže

Sve više mladih dolazi na tetovažu ili piercing. Ne samo Varaždinci, nego i Slovenci, Međimurci, Podravci... Jako pazimo na zdravlje svojih mušterija. Sve su igle za jednokratnu uporabu, a pomoćna se oprema prije svakog korištenja sterilizira u posebnom, skupom uređaju. Također, postoje dobne granice i za tetovažu i za piercing, pa one koji su premladi za određenu stvar savjetujemo da se malo strpe, a najvažniji je razlog koža u razvoju, kažu Igor Mezga, Nikola Globar i Saša Vargazon, djelatnici Tattoo M studija u Varaždinu.

Sve redom Međimurci iz Murskog Središća, ponosni su na nagradu koju su osvojili na Tattoo Showu Regensburg 2010. Kao jedini predstavnici iz Hrvatske, osvojili su 2. mjesto u crno-bijeloj kategoriji tetoviranja. Nagrađene tetovaže, koje su nazvali "demoni i bionika", Igor i Nikola ucrtali su na ruke Saše Vargazona, jedinoga od njih koji se ne bavi tetovažom, nego piercingom.

– To je bila međunarodna konvencija, predstavilo se više od 50 artista iz čitavog svijeta. A na edukacije svake godine odlazimo u Milano. Onamo dolaze cijenjeni liječnici dermatolozi, artisti, pierceri. Veliki je to trošak, ali to je ulaganje u naš posao – kaže Nikola Globar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije