PROMO

ZABA ljeto za klijente: Bankari na usluzi diljem jadranske obale, tri najsretnija klijenta osvojit će 10.000 eura

ZABA
06.08.2024.
u 13:32

Zagrebačka banka i Mastercard posjetit će 9 gradova na Jadranu i građane upoznati s mogućnostima i pogodnostima vezanim uz prelazak na nove Mastercard kartice. Tijekom kampanje građani mogu sudjelovati i u nagradnoj igri, a troje najsretnijih osvojit će po 10.000,00 eura.

Zagrebačka banka od 8. kolovoza pokreće ZABA ljeto za klijente, veliku ljetnu turneju po jadranskoj obali tijekom koje će se bankari Zabe družiti s građanima u poslovnicama na otvorenom, postavljenima u 9 gradova. Sadašnji i potencijalni klijenti Zabe iz prve ruke će moći doznati više o novim mogućnostima i pogodnostima vezanima uz prelazak klijenata banke na Mastercard kartice, a kampanju prati i vrijedna nagradna igra u kojoj će tri sretna dobitnika osvojiti čak 10.000 EUR na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Naime, sve klijente, kako sadašnje, tako i one koji to postanu upravo u gradovima na Jadranu u koje stiže ZABA ljeto za klijente, čekaju prigodni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri. Postojeći klijenti na lokaciji trebaju pokazati svoju novu ZABA debitnu Mastercard karticu tekućeg računa te se prijaviti za sudjelovanje. Vrijednu nagradu, ali i poklon, mogu osvojiti i novi klijenti, koji po prvi put u razdoblju trajanja nagradne igre na lokacijama terenske promocije ugovore tekući račun u Banci.

Svakom izvršenom transakcijom ZABA debitnom Mastercard karticom tekućeg računa tijekom razdoblja trajanja nagradne igre, klijent će biti ponovno automatski evidentiran kao sudionik u nagradnoj igri i tako si uvelike povećati šanse za osvajanje nagrade. Svi uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri, nalaze se na zaba.hr, a možete ih doznati i na svakoj lokaciji koju će Zaba posjetiti tijekom kampanje ZABA ljeto za klijente. S početkom u 19 sati naše bankare možete pronaći u sljedećim gradovima na jadranskoj obali:

  • 8. kolovoza 2024. Rijeka

  • 10. kolovoza 2024. Pula

  • 12. kolovoza 2024. Poreč

  • 13. kolovoza 2024. Novi Vinodolski

  • 16. kolovoza 2024. Umag

  • 26. kolovoza 2024. Šibenik

  • 28. kolovoza 2024. Trogir

  • 29. kolovoza 2024. Split

  • 2. rujna 2024. Makarska

Bankari će biti na raspolaganju posjetiteljima kako bi im pružili informacije na sva pitanja o migraciji na Mastercard kartice, a osobe koje nemaju otvoren račun, na lokaciji se mogu informirati o svim mogućnostima i putem m-zabe, potpuno digitalno i jednostavno, postati klijent Zagrebačke banke te sudjelovati u nagradnoj igri. Zaba se pobrinula i za osvježenje u vrućim ljetnim danima, te se građani u ugodnom prostoru, uz predivne vizure jadranskih gradova i šum mora, mogu dodatno zabaviti i osvježiti.

ZABA ljeto za klijente službeno završava u rujnu kada će biti izvučena tri sretna dobitnika koji će osvojiti po 10.000 eura na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i članica Grupe UniCredit, najavila je u svibnju migraciju portfelja debitnih kartica na Mastercard kartice. Mastercard, jedan od najsnažnijih kartičnih brendova u svijetu, ovom migracijom postaje jedini brend kartica u Zabi. Kako bi klijentima omogućila što jednostavniji početak korištenja novih kartica, Zagrebačka banka uvela je i mogućnost aktivacije kartica na svim svojim bankomatima. Osim njih, klijentima su na raspolaganju i m-zaba - ujedno i najjednostavnije rješenje, zatim e-zaba, a aktivacija kartice moguća je i putem poziva na broj Kontakt centra te dolaskom u poslovnicu Zabe. Zagrebačka banka klijentima će omogućiti zadržavanje svih pogodnosti, PIN-ovi po karticama se ne mijenjaju, a u razvoju su i novi benefiti koje Zaba priprema u suradnji s Mastercardom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije