Preminuo idući dan

Zaboravila na dječaka (3) u autu na vrućini i otišla na probu crkvenog zbora

Automobili na parkingu
Foto: Ilustracija/ Sanjin Strukic/Pixsell
07.10.2014.
u 09:42

Da dječaka nema s ostalom djecom shvatili su tek nakon tri sata

Trogodišnji dječak iz Phoenixa u Arizoni preminuo je dan nakon što ga je prijateljica njegove majke ostavila na par sati u automobilu na dan kada su temperature premašivale 30 stupnjeva.

Dječakova majka je u subotu stigla ranije na probu crkvenog zbora, a njezino dijete je dovezla prijateljica sa svoje dvoje djece. No, kada su došli do crkve zaboravila je na dječaka i ostavila ga u automobilu. - Čini se da je 27-godišnjakinja zaboravila da joj je dijete u automobilu. Bila je u žurbi - rekao je policajac James Holmes referirajući se na izjave majčine prijateljice, javlja AP, prenosi Yahoo News.

Da dječaka nema s ostalom djecom shvatili su tek nakon tri sata. Kada su ga pronašli u automobilu nije disao. Hospitaliziran je u kritičnom stanju, no nije izdržao, idućeg dana je preminuo. - Ne možete zamisliti što ta gospođa i ta obitelj sada proživljavaju - rekao je policajac Holmes.

Slučaj je proslijeđen sudu koji će odlučiti hoće li se protiv majčine prijateljice podnijeti kaznena prijava.

>> Ostavio dijete (1) u autu 40 minuta, prolaznica razbila staklo da ga spasi

>> Ostavila bebu u užarenom autu i otišla u šoping, rekla da je zaboravila na dijete

>> Dadilja ostavila dvoje male djece u autu na vrućini i otišla na solarij

Ključne riječi

Komentara 9

BA
bakulušić
10:32 07.10.2014.

think pink, u mom selu kažu: "Nisi kriv Bogom nego sobom". Pokušat ću ti rastumačiti obzirom da nije na engleskom jeziku. Nije kriv Bog nego ljudski nemar i nepažnja. Upravo tvoj komentar pokazuje zašto se u medijima plasiraju ovakve "vijesti". U nekom ( dalekom i nepoznatom ) gradu, neka nepoznata žena ostavlja nepoznato dijete i sve objašnjava nepoznati policajac... Poznato je samo to da se svo zlo desilo zato što je išla u Crkvu, kako ti kažeš, pjevati Bogu. Poruka je - ne činite to. Poruka je, kako ti kažeš, kriv je Bog. Psiholozi kažu da baš ovakve vijesti sjedaju direktno u ljudsku podsvjest. Eto, zato je objavljena ova i ovakva vijest. Ne zbog tebe jer si ti, po svemu sudeći, davno "zagrizao" nego zbog drugih koji tek trebaju "zagristi" udicu.

KI
kimi
19:13 07.10.2014.

Strašna tragedija, pa ljudi moji dete nije dugme da se zaboravi, meni se više čini da je ona davno negde zaboravila mozak.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:53 07.10.2014.

A cemu sluzi pjevanje i molitva bogu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije