PAKETI ZAVRŠILI U ARBANASIMA

Zadranin iz dostavnih vozila danima krao dostavne pakete, njih ukupno 22

Dostava paketa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.03.2023.
u 11:51

Policija nije izvijestila je li Zadranin pratio dostavna vozila i iz njih krao ili je riječ o zaposleniku

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za tri krađe poštanskih paketa iz vozila ovlaštenih dostavljača.

- Nakon što je jučer, 28. ožujka oko 14.45 sati zaprimljena dojava dostavljača dostavne službe da mu je nepoznata muška osoba u Novogradiškoj ulici iz nezaključanog službenog vozila otuđila 4 paketa koje je trebao dostaviti krajnjim primateljima, policijski službenici su ubrzo u službene prostorije doveli muškarca u dobi od 43 godine kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, također ga se sumnjiči da je s ciljem ostvarivanja nepripadne materijalne koristi, istog dana u jutarnjim satima u Ulici Akcije Maslenica iz nezaključanog vozila  druge dostavne službe otuđio 11 paketa za dostavu kao i da je prošli tjedan, 24. ožujka u popodnevnim satima na predjelu Voštarnice iz nezaključanog dostavnog vozila otuđio 7 paketa za dostavu.

Jedan dio otuđenih poštanskih paketa pronađeno je odbačeno i otvoreno na području Arbanasa.

Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 43-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava u redovnom postupku - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Policija nije izvijestila je li Zadranin pratio dostavna vozila i iz njih krao ili je riječ o zaposleniku.

VIDEO Maju Šuput su opljačkali na odmoru u luksuznom resortu na Mauricijusu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije