bogata kolekcija

Zadranin poklonio streljivo, automatske puške i bombe

'22.08.2012., Rijeka - U Policijskoj upravi PGZ predstavljeno je razno oruzje i streljivo koje je zaplijenjeno na podrucju Gorskog kotara. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Goran Kovačić/Pixsell
10.02.2013.
u 18:25

Policija moli sve građene da bez straha od sankcija predaju ilegalno oružje i eksplozivna sredstva

Jedan je Zadranin policiji potkraj prošlog tjedna predao hrpu oružja! Službenicima Druge policijske postaje u Zadru ustupio je bogatu kućnu kolekciju – automatsku pušku, više od sto komada streljiva, dvije ručne bombe, upaljač za protutenkovsku minu i četiri upaljača ručnih bombi.

Zadranin se time odazvao kontinuiranoj akciji “Manje oružja - manje tragedija”. Policija poziva sve građane da bez straha od sankcija predaju svoje ilegalno oružje. Također, mole da oružje i eksplozivna sredstva ne donose sami, već da pozovu na broj 192 i oružje predaju policajcima koji će doći na poziv.

>> Novogradiščanin u kući držao arsenal oružja

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:30 10.02.2013.

Zadranin poklonio streljivo, automatske puške i bombe . he he he ...a sve to je mukotrpnim radom....zaradio i kupio.....moš mislit...

DU
Deleted user
12:27 12.02.2013.

Neutralni Švicarci drže oružje kod kuće,dok se Hrvati sistematski razoružavaju.Ništa mi iz povijesti naučili nismo.Opet ćemo biti glineni golubovi kao 1918.,1941.,1991.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije