Uboden u trbuh

Zadranin proboden u trbuh ispred noćnog kluba Maya pub

policija
Arhiva VL
27.03.2010.
u 09:32

O ozljeđivanju 36-godišnjaka policiju su izvjestili iz zadarske Opće bolnice. Još nisu poznati razlozi napada na Zadranina ni kvalifikacija ozljeda

ZADAR - Noćas nešto prije 5 sati ispred ugostiteljskog objekta Maya pub na Liburnskoj obali u Zadru napadnut je i ozlijeđen 36-godišnjak iz Zadra.

Policiju su o ozlijeđivanju Zadranina izvjestili iz zadarske Opće bolnice, a utvrdili su da je zadobio ubodnu radu u predjelu trbuha. 

Još nije utvrđeno na koji je način Zadranin ozlijeđen niti kakve su ozlijede u pitanju jer je u tijeku obrada događaja.

Iz PU zadarske su izvjestili da provode kriminalističko istraživanje nad jednim 51-godišnjakom i 20-godišnjakom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:19 27.03.2010.

. ..Pervan i Maja u prvom krugu van iz natjecanja i oma lik(36)iz ZZA*DAR(Maya pub)-dobije ZZepter čakiYU u trbuh. ..U2.Bono. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije