NEVJEROJATNO!

Zagrebački vatrogasci objavili dramatičnu snimku s intervencije požara u kuhinji

Foto: JVP Zagreb/Facebook
1/2
25.10.2021.
u 18:46

Požar se proširio proširio po kuhinjskim elementima pri čemu je izgorio dio stropa i podnih obloga te su začađeni zidovi.

Posao vatrogasaca nije imalo lagan, a upravo to sjajno pokazuje dramatična snimka požara kuhinje u ranim jutarnjim satima koju je na društvenim mrežama objavila Javna vatrogasna postrojba Zagreb.

 

Požar je izbio u stanu 62-godišnjakinje u Draškovićevoj ulici na Medveščaku i to najvjerojatnije tijekom, kako policija navodi, pripremanja hrane i zlijevanja ulja po užarenom strujnom kuhalu. 

Požar se proširio proširio po kuhinjskim elementima pri čemu je izgorio dio stropa i podnih obloga te su začađeni zidovi. Zagrebački vatrogasci su ugasili požar, a na sreću ozlijeđenih nije bilo. 

Očevid će pokazati što je točno dovelo do požara. 

Komentara 1

DU
Deleted user
18:58 25.10.2021.

Lepo bi prosil vrlog novina da mi na karti pokaže gde je to "u Draškovićevoj ulici na Medveščaku"? Draškovićeva ulica ne da nema niti jednu jedinu dodirnu točku sa Medveščakon, nego su te ulkice jedna od druge udaljene oko 650 metara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije