TEŠKE OPTUŽBE

Zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje: Zurovec mi je uzeo laptop. Kontaktirajte me na fejs

Zagreb: Gabrijel Deak
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
11.09.2024.
u 10:17

U svakom slučaju, nemojte zamjeriti gradonačelniku, ipak prolazi kroz teško razdoblje s obzirom na tek otvoreni slučaj povjerenstva o sukobu interesa i izvidima DORH-a zbog navodnog naštimavanja urbanističkog plana u Brezju za suprugu, tvrdi Deak

Povijest hrvatske političke scene bogata je s raznim međusobnim optužbama nekadašnjih kolega. No, posljednja u nizu dolazi od strane Gabrijela Deaka, novog predsjednika stranke Fokus i zamjenika gradonačelnika Svete Nedelje Darija Zurovca. Deak optužuje Zurovca da mu je ukinuo službeni broj i neovlašteno uzeo laptop, čitač kartice i monitor

Status prenosimo u cijelosti.

"Poštovani sugrađani, Zamolio bih vas da me od sada kontaktirate primarno na privatni telefon ili ovdje na fejsu, a ne na mail ili službeni telefon. Razlog je što mi je gradonačelnik (mag. ing. el. techn. inf, univ. spec. oec.) neovlašteno uzeo službeni laptop, čitač kartice i monitor (hahaha) te ukinuo službeni broj, pa će mi poneki mail potencijalno proći "ispod radara".

No, to znači da ću više vremena provoditi s vama na terenu, a tko zna, možda i ja pokrenem karijeru tik tok Spartanca i plesača sa zvijezdama. U svakom slučaju, nemojte zamjeriti gradonačelniku, ipak prolazi kroz teško razdoblje s obzirom na tek otvoreni slučaj povjerenstva o sukobu interesa i izvidima DORH-a zbog navodnog naštimavanja urbanističkog plana u Brezju za suprugu. Ako niste ubrali, Ilko Ćimić je o tome pisao na indexu, a priča se da su se pojedini zastupnici gradskog vijeća pobrinuli da se ne staje samo na tome.

Ukratko, i vi biste bili nervozni i skloni ovakvim ispadima u takvoj situaciji. Nadam se da će ova situacija napokon proći kada premijer napokon prebroji ruke preostalih DP-ovaca i utvrdi jel mu trebaju novi žetončići u Saboru. U svakom slučaju, hvala na razumijevanju i vidimo se na terenu(tamo gdje ste me najviše mogli vidjeti protekle tri godine)", stoji u objavi koju potpisuje zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak.

Poslali smo upit gradonačelniku Zurovcu i po primitku isti ćemo objaviti.

FOTO Split ima novu promatračnicu na Marjanu: 'Uživajte u najljepšem pogledu na svijetu'

Zagreb: Gabrijel Deak
1/9

 

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
10:59 11.09.2024.

Mene samo zanima zbog čega se mnogo njih u upravi Svete Nedjelje preziva Zurovec?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije