12 APOSTOLA HRVATSKE KUHINJE

Zanat je pekao u Njemačkoj i Danskoj, a sada već godinama kuha za 'Vatrene': 'Najdraži ručak bio bi - pred finale'

26.12.2023.
u 19:39

Prekomjerne količine dio su šušura. Ali kuharima, kaže chef Tomica Đukić, nije zanimljivo samo ispeći svinjsko pečenje

Komentara 1

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:25 26.12.2023.

Zanat je pekao i u KBC Osijek gdje mu je sugerirano da da otkaz nakon muljaža s nabavama i pripremom hrane i začina koji se nikad nisu pojavili na jelovnicima pacijenata. Ne znam u kojoj je fazi ta istraga, ali tu je bilo svega. Može se pronjuškati po netu za detalje, ali tako stvari stoje. Hint: Drago Hedl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije