Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Milanoviću kod Solovjova

'Zapadni državnici su liliputanci, jedino hrvatski predsjednik ima zdrav instinkt'

Solovjov
02.02.2023.
u 09:56

Pogledajte video još jedne ruske propagandne analize Solovjovljeva gosta: ''Vidim te male liliputance kako plešu oko Rusije, koja se još nije probudila. I misle da će je sada nitima privezati. Čim se Rusija krene razbuđivati, oni će se razbježati. Spašavaj se tko može! Čelnik Hrvatske je u pravu''

Predsjednik Zoran Milanović spomenut je u još jednoj tipičnoj ruskoj propagandnoj analizi u TV-emisiji “Večer s Vladimirom Solovjovom” na ruskoj državnoj televiziji. Gost Jakov Kedmi ustvrdio je da su državnici na zapadu “katastrofa”, da francuski predsjednik nije Macron nego Micron, da su svi kao liliputanci iz Guliverovih putovanja, a jedino hrvatski predsjednik ima zdrav instinkt i shvaća da treba bježati prije nego što se Rusija, kao Guliver, probudi. 

VIDEO: O Milanoviću kod Solovjova

 

– Jedan gori od drugoga. Katastrofa je to što se danas događa s državničkom elitom na zapadu. To što su slučajno pronašli pridošlicu iz Punjaba, jer se među Britancima nikog nije moglo naći, to još ništa ne znači. Tko će biti poslije njega? Treba reći i da je Erdogan ispravno prepoznao da na čelu Francuske stoji Micron. Micron! U prenesenom smislu. Mene to podsjeća na djetinjstvo, kad sam čitao prekrasne dječje knjige. Na primjer, Guliverova putovanja. Pamtim tu sliku, Guliver leži, a majušni liliputanci trude se privezati ga nitima – govori Jakov Kedmi, rusko-izraelski političar i bivši diplomat.

– Vidim te male liliputance kako plešu oko Rusije, koja se još nije probudila. I misle da će je sada nitima privezati. Čim se Rusija krene razbuđivati, oni će se razbježati. Spašavaj se tko može! Čelnik je Hrvatske u pravu. On ima zdravi instinkt – dodao je Kedmi prije nego što ga je voditelj Vladimir Solovjov prekinuo da bi prikazao ilustraciju iz Guliverovih putovanja. Na toj ilustraciji Solovjov kaže da vidi ministra obrane Poljske, njemačkog kancelara Olafa Scholza i druge. 

– Vidi liliputance! Rastrčali su se. Nakon posljednjih istupa čelnika zapada, meni je žao predsjednika Rusije. S kime da uopće razgovara – upitao se na kraju Kedmi. 

VIDEO: Srbi i dalje o Milanoviću: 'Matirao Prištinu i Zagreb'

Komentara 17

TM
trade_mark
10:27 02.02.2023.

ono kad te hvali putinova propagandna mašinerija. neprocjenjivo!

DU
Deleted user
10:14 02.02.2023.

Dabogda te rus hvalio ili Andrija Jarak ispred kuće izviještavao ..

RO
romobil
10:37 02.02.2023.

Balgo nama kad imamo Gulivera za predsjednika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije