PALEŽ

Zapaljen automobil

15.05.2004.
u 00:00

U dvorištu vlasnika prodavaonice i pekarnice "Zama" zapaljen je "chrysler 300 M"

ZAGREB - U dvorištu obitelji Raguž na Novačkoj cesti u Rakitju jučer oko dva sata poslije ponoći vatra je uništila skupocjeni "chrysler 300 M" u vlasništvu Josipa Raguža (53).

Iako je kriminalistička policija još jučer oko podneva obavljala očevid, pa nisu bili utvrđeni točni uzroci požara, prema tragovima je jasno da je automobil namjerno zapaljen, najvjerojatnije nekom zapaljivom tekućinom.

- Probudio nas je užasan smrad koji je kroz prozor dolazio u našu spavaću sobu. Kad sam pogledala kroz prozor, vidjela sam kako automobil gori i s prednje i sa stražnje strane.

Dok smo se spustili u dvorište, buktinja je već bila nekoliko metara visoka - rekla je supruga vlasnka automobila.

Njezin muž i sin uzeli su protupožarne aparate iz prodavaonice s prednje strane kuće i iz pekarnice u dvorištu pa su uspjeli ugasiti vatru.

Na tri i pol godina starom automobilu potpuno su oštećeni svi plastični dijelovi i nagorio mu je lim, a vlasnik se nada da će ga moći popraviti. Josip Raguž, vlasnik prodavaonice i pekarnice "Zama" čudi se što je podmetnut požar jer, kaže, nikome ništa ne duguje i nitko mu nikada nije prijetio. Policija nije izvijestila kolika je šteta, no zasigurno je velika.

MARIJAN MALČEVIĆ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije