svjedoci krvoprolića u Daruvaru

Zaposlenici trgovine kraj Doma pomogli ranjenima: 'Došao je s metkom u prsima, počeo se rušit'

Petero ljudi ubijeno u Domu za starije u Daruvaru
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
22.07.2024.
u 13:41

'Dvoje ranjenih je došlo kod nas. Jedna žena je imala ozlijeđeno oko, dok je muškarac imao ozljedu prsa, navodno metak u prsnom košu. '

Daruvar je pogođen strašnom tragedijom kada je 51-godišnji umirovljeni vojni policajac ušao u Dom za starije i nemoćne osobe i ubio šest osoba, uključujući svoju majku, štićenice i jednu zaposlenicu. U ovom tragičnom incidentu ranjeno je još nekoliko osoba. Nedaleko od doma nalazi se trgovina u koju su ranjeni zaposlenici Doma potražili pomoć. "Muškarac se počeo rušiti, nije mu bilo dobro. Ali zbrinut je i odveden," rekao je zaposlenik trgovine.

On je dodao: "Trgovina je bila otvorena, a čuli smo hice. U početku smo mislili da su u pitanju radovi ili nešto što je ispalo. Dvoje ranjenih je došlo kod nas. Jedna žena je imala ozlijeđeno oko, dok je muškarac imao ozljedu prsa, navodno metak u prsnom košu. Oni su zaposlenici doma. Zaštitio sam ih do dolaska policije. Hitna pomoć je prvo otišla do doma, a zatim smo izašli van. Oboje su živi, koliko znam," kazao je zaposlenik za 24sata. Policija i hitna pomoć brzo su stigli na mjesto događaja, pružajući potrebnu pomoć ranjenima i osiguravajući područje. Istraga je u tijeku kako bi se razjasnile sve okolnosti ove tragične pucnjave.

Bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava izvijestila je da su u 10:10 sati primili dojavu o pucnjavi u Domu za starije i nemoćne osobe, gdje je muškarac upotrijebio vatreno oružje kako bi usmrtio i ranio više osoba. Policija nije specificirala broj žrtava, ali je potvrdila da je počinitelj pod njihovim nadzorom. Na mjestu događaja provodi se očevid pod vodstvom zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije