BROJNA POZNATA IMENA

Tko su kandidati za Ustavne suce: Poznata imena već 32 kandidata

14.07.2024.
u 12:23

Uz troje već spomenutih kandidata sa sudačkim iskustvom, još su se kandidirali Nives Vrvilo (općinska sutkinja u Šibeniku), Mario Vukelić (sudac i 12 godina bio predsjednik Visokog trgovačkog suda) i Ante Galić (sudac i bivši predsjednik Visokog upravnog suda). Kandidirao se i pročelnik Stručne službe gradske uprave u Zagrebu Željko Matijašec

Komentara 3

DA
darwil
17:15 14.07.2024.

Željko Matijšec? Izgubio Grad od mene dva upravna spora,slijedi treći,on komunicira nekomunicira ko Bandić,pitaš o babi on odgovara o žabi,nestručnost na nezavidnom nivou,on je eventualno za predsjednika gradske četvrti.Stvarno u ovoj državi nema srama.

GO
Goranban
15:12 14.07.2024.

Jesu se Dabar i Medved prijavili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije