Pronevjera

Zaštitar prisvojio dnevni utržak osiguravajućeg društva

\'unu...zagreb....10.01.2006 ...novac...lova...kuna.... snimio:antonio bronic\'
Antonio Bronić/Pixsell
12.11.2010.
u 13:48

Nakon preuzimanja vrećica s dnevnim utrškom zaštitar ih nije, kako je to uobičajeno, “ubacio” u dnevno-noćni trezor, već je novac, 194.659,86 kuna zadržao za sebe

Zbog pronevjere policija je danas Općinskom državnom odvjetništvu podnijela posebno izvješće protiv 34 godišnjeg Riječanina, zaposlenika zaštitarske tvrtke iz Rijeke. Zaštitar je, utvrđeno je kriminalističkim istraživanjem, u rujnu ove godine prisvojio vrećice s dnevnim utrškom jednog osiguravajućeg društva.

Kad ih je preuzeo nije ih, kako je to uobičajeno, “ubacio” u dnevno-noćni trezor, već je novac, 194.659,86 kuna zadržao za sebe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije