IZGRED U NOĆNOM KLUBU

Zaštitari u Mostaru brutalno pretukli trojicu mladih Hrvata: 'Nosio je fantomku i udarao me palicom'

Mostar: Policijski očevid na mjestu sukoba navijača gdje je jedna osoba ozlijeđena
Denis Kapetanovic/PIXSELL
18.12.2023.
u 12:57

Policijski djelatnici su utvrdili da su trojica muškaraca bili gosti u noćnom klubu "Cube" te da su se penjali po stolicama u objektu, zbog čega su ih zaštitari izbacili iz objekta.

Dubrovčanin i dvojica Splićana pretučeni su u noći na nedjelju u napadu zaštitara u noćnome klubu u Mostaru, izvijestili su u ponedjeljak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije. 

Policiju je o izgredu izvijestio liječnik hitne pomoći, koji je rekao da su se za pomoć obratile osobe s ozljedama zadobivenim u fizičkom napadu. Radi se o državljanima Republike Hrvatske D. J. (1997.) i S. Đ. (1988.) iz Splita i A. S. (1992.) iz Dubrovnika. Nakon ukazane hitne pomoći D. J. je zbog težih ozljeda prevezen u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Policijski djelatnici su utvrdili da su trojica muškaraca bili gosti u noćnom klubu "Cube" te da su se penjali po stolicama u objektu, zbog čega su ih zaštitari izbacili iz objekta. Kako dalje navodi policija, zaštitari su udarali D. J.-a ispred kluba dok je ležao na zemlji, a jedan od zaštitara je, po navodima ozlijeđenog Splićanina, imao kapu fantomku na glavi te palicu kojom ga je više puta udario.

Policija radi na rasvjetljavanju ovog događaja, priopćili su iz MUP-a Hecegovačko-neretvanske županije. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Branimir Glavaš dao izjavu za medije, žestoko napao Vladimira Šeksa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije