'BIJELO ZLATO'

Zašto Njemačka sama ne želi kopati svoj litij

24.08.2024.
u 16:30

Vezano za sporazum o litiju, njemački mediji pišu da kancelar Olaf Scholz u Srbiji radi istu grešku kao što je to svojedobno napravila Angela Merkel s Rusijom. Oni se oslanjaju na promjene uz pomoć trgovine i nadaju se da će moći vezati autoritarni režim za Zapad bliskim ekonomskim vezama. Ali to je zabluda. Tako se Njemačka i EU otvaraju za ucjene...

Komentara 20

Avatar Žaoka
Žaoka
17:26 24.08.2024.

Ma koji Litij. Uskoro ide u povijest. KiB dolazi, Kalijeva Ionska Baterija. Jača 20%, punjenje brže 50%, nema samo zapanjenja i ono najbitnije ima ga gdje hoćeš.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
17:04 24.08.2024.

Pa zato što imaju Srbe. Nitko normalan ne želi ekološku katastrofu u svom dvorištu.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
16:47 24.08.2024.

Za nevjerovati je koliku su naivnost i neznanje prema Srbiji pokazali Angela Merkel i Olaf Scholz, i dozvoli da ih Vučić tolike godine ucjenjuje i vuče za nos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije