STRAŠNA EKSPLOZIJA

Zastrašujuća snimka iz Harkiva: Rusi ispalili raketu na zgradu gradske uprave

Harkiv
Foto: Screenshot
1/5
01.03.2022.
u 08:42

Raketa je ispaljena s ciljem ubojstva guvernera Harkiva i njegova tima koji vodi obranu grada, inače drugog po veličini u Ukrajini

Rusi nastavljaju svoju invaziju na Ukrajinu, a zastrašujuće snimke dolaze iz grada Harkiva koji je ponovno napadnut.

Snimke na društvenim mrežama prikazuju raketu koja je pala ispred zgrade sjedišta lokalne vlasti te eksplodirala. 

 

Raketa je ispaljena s ciljem ubojstva guvernera Harkiva i njegova tima koji vodi obranu grada, inače drugog po veličini u Ukrajini.

U trenutku eksplozije kraj zgrade je prolazilo nekoliko civilnih automobila. Stanovnici kažu da je Harkiv raketiran sinoć i jutros. 

Ključne riječi

Komentara 18

FA
fake
09:49 01.03.2022.

Zvijeri,ne daj se Ukrajino. Slava Ukrajini.

BE
bezvrijedanyugodinar
10:51 01.03.2022.

Kako još netko može rusiju podržavati u komentarima?

DU
Deleted user
09:07 01.03.2022.

Italija ima veći BDP od Rusije, Saudijska Arabija ima veći vojni proračun od Rusije, BDP Rusije je 7.500 USD po glavi stanovnika, na razini Bugarske, da nemaju nuklearno oružje Rusi bi bili tuga i žalost, to i jesu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije