VATRA PROGUTALA 2 KONTEJNERA

Završen očevid u Glini, poznat uzrok požara kontejnera

Foto: Branka Bakšić Mitić/Facebook
1/4
09.02.2022.
u 14:27

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba

Kvar na hladnjaku najvjerojatnije je izazvao požar koji je progutao dva kontejnera dodijeljena na korištenje Mirku, koji je bez krova nad glavom ostao nakon snažnog potresa na Banovini. Potvrđeno je to danas u policijskom izvješću nakon obavljenog očevida.

- Danas, 9. veljače, obavljen je očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja, kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na električnom uređaju (hladnjak) koji se nalazio neposredno na ulazu u kontejner. Požar se proširio na unutrašnjost dva kontejnera koja su u potpunosti opožarena. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba - izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke.

Podsjetimo, požar je izbio jučer u poslijepodnevnim satima. Policija je zaprimila dojavu da je u mjestu Roviška na glinskom području u potpunosti izgorio stambeni kontejner te pomoćni kontejner u kojem se nalazio sanitarni čvor, a koje je koristio 75-godišnji Mirko. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije