NA PLITVICAMA BORAVI 30-AK MEDVJEDA

Zbog dvije stvari divlje životinje dolaze do naselja i kuća: 'Znaju dolaziti do kuća i otvarati kante za otpad'

10.09.2024.
u 19:59

Najbitnije je da ih ne iznenadimo. Kad su iznenađeni, reagiraju obrambeno. U toj obrani znaju udariti šakom ili ugristi i tu zna doći do ozljeda, ipak je to jaka životinja. Zato dok hodamo šumom trebamo se oglašavati, dati do znanja da smo u prostoru – savjetuje prof. Đuro Hube

Komentara 1

GO
goran2hr
09:01 11.09.2024.

Vukovi, divlje svinje i medvjedi zbog zaštite su se namnožili, izgubili su strah od čovjeka i puške. Rade štete i predstavljaju opasnost. Otišlo se u drugu krajnost. Medvjedi su viđeni na Žumberku, a divlje svinje ulaze u Zagreb. Sada je na redu, da zakolju neko dijete, a to će ekipa pravdati sa - "ušlo je u njihovo područje" ili "iznenadilo ih".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije