općeopasna radnja

Zbog napada na PAOK-ov bus zadržana šestorica huligana

Papadopoulos
AFP
15.12.2010.
u 12:11

Ostalih pet privedenih pušteno je jer se ne dovode u vezu s kamenovanjem i paljenjem autobusa koji je prevozio grčke navijače.

Šestorica mladića zadržana su na kriminalističkoj obradi, a policija ih tereti za općeopasnu radnju, odnosno za napad na goste grčkoga nogometnoga kluba PAOK. Ostalih pet privedenih pušteno je jer se ne dovode u vezu s kamenovanjem i paljenjem autobusa koji je prevozio grčke navijače i koji su u utorak oko 13 sati napale dvije skupine od nekoliko desetaka huligana.

>>Navijači PAOK-a u panici iskakali kroz prozore zapaljenog autobusa

U organiziranom napadu u Novom Zagrebu lakše je ozlijeđeno troje ljudi, izvijestila je policija.

>>Prvi posjet Hrvatskoj započeo u Traumi

Ključne riječi

Komentara 65

Avatar cesare
cesare
12:56 15.12.2010.

pa ovo ne rade ni u beogradu!

SK
Skipper
19:25 15.12.2010.

Ovi pušteni su valjda spašavali putnike iz zapaljenog autobusa....a ne bi li VL objavio njihova imena? Pa to su heroji!

OB
-obrisani-
14:08 15.12.2010.

15 god robije....toliko recimo trazi italijani za onog naseg pavijana sa crvenom majmunskom guzicom,sto je divljao u djenovi....sledeci put ce dva puta da se razmisli pre nego neko odluci da se majmunise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije