ŠOK U SUPERMARKETU

Zbog otkrića u kutiji s bananama odmah nazvao policiju: Jezivi gmizavac ima ogromne noge, a ugriz mu je bolan

Ilustracija
Pixabay
14.10.2024.
u 22:47

Što će se dogoditi sa životinjom iz kutije za banane, još uvijek nije jasno

Kada je zaposlenik u ponedjeljak ujutro oko 8:30 otvorio jednu od novoisporučenih kutija s bananama u supermarketu u Prerowu, u njemačkoj saveznoj državi Mecklenburg-Vorpommern, ugledao je ogromnog, crnog pauka. Brzo je zatvorio kutiju, obavijestio kolege i pozvao policiju. 

Ogromni gmizavac je uhvaćen, a službeni veterinar okruga Vorpommern-Rügen doći će po njega, javlja je tamošnja policija. Vjerojatno je uvezen zajedno s bananama. Što će se dogoditi sa životinjom iz kutije za banane, još uvijek nije jasno.

Bild javlja da je riječ o pauku lovcu čije tijelo može narasti do 4,6 centimetara, a raspon nogu može doseći do 30 centimetara. Ako pauk ugrize osobu, to može izazvati jake glavobolje i bolove u mišićima te izazvati simptome slične prehladi.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Najopasnije životinje na svijetu: Najopakija je odgovorna za smrt čak 750.000 ljudi godišnje

Ilustracija
1/26
Ključne riječi

Komentara 2

CA
cane69
01:14 15.10.2024.

Pauk gmizavac?Sjedi 1

LO
Lokislav
23:56 14.10.2024.

Crni pauk gmizavac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije