prijetio smrću

Zbog ovaca pastira zarezao nožem po vratu

ovce
Damir Špehar/Pixsell
13.12.2011.
u 12:12

Nakon svađe stariji je muškarac izvukao nož te njime lakše ozlijedio pastira, prijetivši da će ga usmrtiti

Porezotinu na desnoj strani vrata zaradio je u ponedjeljak 32-godišnji pastir iz Mutilića pokraj Udbine. Muškarac je čuvao ovce na ispaši i verbalno se sukobio s 52-godišnjakom. Njemu je smetalo što pastir drži ovce preblizu ograde njegova posjeda.

Nakon svađe stariji muškarac izvukao je nož te njime lakše ozlijedio pastira, prijetivši da će ga usmrtiti, izvijestila je lička policija.

Pastiru je pomoć pružena u Domu zdravlja Korenica, a protiv 52-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela prijetnje i pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 5

VU
vucko
12:32 13.12.2011.

Da nije slucajno taj susjed s nozem jedan sa drugog fakulteta ?

DE
DERAN
13:02 13.12.2011.

lička diplomacija......ti\'š men\' ovce dirat\'?

Avatar beg
beg
13:19 13.12.2011.

pa zar nije to pokusaj ubojstva s predumisljajem i na karaju krajeva zar nije govorio pastiru da ce ga ubiti,sramota nasto nam je spalo drustvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije