Roditelji zgroženi

Zbog šokantnog nastupa za početak nove vrtićke godine ravnateljica dobila otkaz

ples oko šipke
Foto: Screenshot Twitter
1/4
04.09.2018.
u 11:15

Ravnateljica kineskog vrtića Xinshashui angažirala je plesačicu oko šipke koja se zavodnički uvijala pred djecom i roditeljima

Roditelji jednog vrtića u kineskom gradu Shenzhenu ostali su u šoku kada su vidjeli tko će nastupati pred djecom na priredbi u povodu početka nove vrtićke godine.

Ravnateljica vrtića Xinshashui angažirala je, naime, plesačicu oko šipke koja se zavodnički uvijala pred djecom i roditeljima.

Snimku neprimjerenog nastupa na Twitteru objavio je novinar Bloomberga Michael Standaert nakon čega se ona odmah proširila društvenim mrežama, kako Twitterom tako i kineskim Weibom.

– Prije nego su naša djeca otišla na ljetne praznike, deset dana su imala vojničke aktivnosti te im je pokazivano oružje i minobacači, a sada im je ravnateljica poželjela dobrodošlicu uz ples na šipki na kojoj se vijori kineska zastava. Ona je poludjela – objavio je Michael Standaert na Twitteru. Njegova kći ide u vrtić pa je zbog toga svjedočio ovome nastupu, a on i supruga djecu će ispisati iz vrtića.

– Ples oko šipke je u redu ako to želite raditi kao tjelovježbu. S tim nemam problema. No u vrtiću? To jednostavno ne razumijem – rekao je on, piše Insider.

Nakon zgražanja roditelja, vrtić se ispričao objasnivši kako su djeci htjeli prikazati ''različite vrste plesa'' te da su plesačicu angažirali zbog ''zavidnih plesnih vještina''.

Global Times pak piše kako je ravnateljica vrtića Lai Rong dobila otkaz nakon što je ples na šipki pogledalo 500-tinjak djece u dobi od tri do šest godina i stotinjak roditelja.

Komentara 1

DU
Deleted user
16:09 06.09.2018.

To je jednako onome kao da bi trebalo ozakoniti pedofiliju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije