Meta vandalizma

Zbog zaštite parka od vandala Zadar uvodi nadzorne kamere?

zadar
Foto: Frane Šarić
1/2
09.04.2015.
u 11:58

Zadarski dogradonačelnik Zvonimir Vrančić je rekao kako ovaj park koji datira još iz 16.stoljeća uređenjem postaje urbani centar i dnevni boravak za Zadrane, ali i turiste

Najveći zadarski perivoj Vladimira Nazora uređen sredstvima EU programa IPA programa prekogranične suradnje. U projektu vrijednom gotovo četiri milijuna kuna uređene su staze, kanali za vodu, ribnjak, hortikulture, a izgrađen je i dječiji park.

Zadarski dogradonačelnik Zvonimir Vrančić je rekao kako ovaj park koji datira još iz 16.stoljeća uređenjem postaje urbani centar i dnevni boravak za Zadrane, ali i turiste. No, park uređen i sklopu projekta Zeleni otoci devastiran je već nekoliko dana uoči samo otvaranja, a nakon evidentiranog oštećenja gradske vlasti najavljuju i mogućnost postavljanja nadzornih kamera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije