dosta mu je

Željko Kerum odustaje: Neću se više kandidirati za gradonačelnika

\'27.12.2011.,Split,  Gracko vijece donosenje proracuna za 2012 godinu. Gradonacelnik Zeljko Kerum Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanović/Pixsell
07.11.2012.
u 22:43

Govoreći o svojoj poslovnoj situaciji, kaže da je, kad je krenuo u politiku, imao tri tisuće zaposlenih, a sada nula

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u razgovoru za TV Mrežu izjavio je da se više neće kandidirati za gradonačelnika, prenose 24sata.

>>Kerum: Žele propast mojih firmi, ali uzalud se naslađuju

– Nije točno da stranka ne postoji, ali za razliku od HSLS-a i HSS-a mi imamo dva saborska zastupnika. HGS će imati kandidata za gradonačelnika u Splitu, ali i u drugim gradovima i u županiji. Bez obzira na lažna informiranja, mi smo napravili puno za Grad. Nismo još donijeli odluku tko će biti kandidat, ali ja više neću ići u kandidaturu za gradonačelnika – rekao je Željko Kerum za Mrežu TV.

>>Visković: Prema Kerumu izgubila sam svako poštovanje

Govoreći o svojoj poslovnoj situaciji kaže kako je, kad je krenuo u politiku, imao tri tisuće zaposlenih, a sada nula. Zarađivao je 200 milijuna eura godišnje, no u krizno vrijeme krenuo je u velike projekte i to ga je, kaže, sada stajalo. Ponosan je na sebe jer radnicima nije ostao ništa dužan te zato što su većinom svi ostali raditi u tvrtkama koje su preuzele njegove trgovine.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje 

Komentara 20

OB
-obrisani-
09:04 08.11.2012.

Kerum,kad je dosao u politiku je imao 3000 zaposlenih,a danas 0... Pa tko bi radio za badave,ne sjedi ni on u saboru bez primanja..

CA
capronza
09:06 08.11.2012.

Kerume, okreni se ti iskljucivo svojim privatnim biznisom, ostavi se gradonacelnika, nemozes ovce i novce.

ZE
.zeitgeist.
08:50 08.11.2012.

Ne postoji takav glupan za kojeg glupani ne bi glasali na izborima. Kako ovdje, tako i svugdje u svijetu. Političari su potpuno nepotrebni, na štetu građana i krajnje je vrijeme da se uvede tehnokracija u svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije