konačno se sastali

Željko Kerum popio kavu s premijerkom Kosor

'unutrasnja-09.06.2009.,split,Hrvatska-splitski gradonacelnik Zeljko Kerum  presica je odrzana zbog prjetnji koje mu je uputio ranko ostoic nalaze se u splitu u banovini  Photo:Nino Strmotic/Vecernji
'nino strmotic/Vecernji list'
14.09.2010.
u 11:30

Premijerku sam molio da nam pomogne oko rješavanja Spaladium Arene, izjavio je splitski gradonačelnik Željko Kerum.

- Popio sam kavu s premijerkom Jadrankom Kosor. U boljim sam odnosima s Vladom, a premijerku sam molio da nam pomogne oko rješavanja Spaladium Arene - izjavio je splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Naglasio je kako mu je prioritet Split i kako će, ako treba, puzati za razvoj svoga grada. Prethodnici koji su bili na vlasti nisu za Split ništa napravili, "a imali smo iz Splita i premijera i zastupnike, no ništa nisu učinili", dodao je splitski gradonačelnik koji se ponovno obrušio na medije.

- Mediji su pristrani zato što su krivo prikazivali situaciju, Hrvatska je u financijskoj krizi - kazao je Kerum dodajući da je on jedan od rijetkih koji medije kritizira i od toga neće odustati jer većina novinara nije ni objektivna ni realna nego izjednačava dobro i zlo.

Sa svojom strankom već je počeo kampanju za iduće izbore i uvjeren je kako se Vlada neće moći sastaviti bez Hrvatske građanske stranke.

- Siguran sam da će HGS ući u parlament i to će biti uvjet da Ministarstvo turizma i mora bude u Splitu. Napravit ćemo od Splita ono što zaslužuje, da bude centar Mediteran - istaknuo je Kerum uvjeren da će preporoditi Split unatoč brojnim, kako je istaknuo, kočničarima.

Na primanju koje je priredio za veleposlanicu Kraljevine Nizozemske splitski gradonačelnik Kerum ispričao joj se što je govorio na neprotokolaran način. Naime, govorio joj je o svojoj stranci i planovima podsjetivši kako su on i svi njegovi suradnici došli iz biznisa, a ne iz politike.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
12:03 14.09.2010.

popili su kafu,a onda su pojeli po jednu barenu ovciju glavu....kerumovo omiljeno jelo....hehehehe...

AG
Agramer198
12:04 14.09.2010.

kak je krenulo sad bu i Kerum tvrdil da mu je Kosorica sipala otrov u kavu.. to je jako popularno ovih dana...

Avatar morski covik 1
morski covik 1
07:26 15.09.2010.

Kerum & Jaca! Hrvatska u malom.... Kakav monstrum bi to ispao da se ovo dvoje spari... majko mila, Zlatko Sudac mu ne bi bija ravan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije