Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRBUHOM ZA KRUHOM

Nepal, zemlja koja puni Hrvatsku: 'Slični su nama, štuju jedni druge, radišni su i brzo uče. Jedna je ključna razlika'

21.01.2024.
u 12:41

Zemlju podno Himalaje napuštaju tisuće ljudi koji u potrazi za zaradom odlaze širom svijeta, a u našim gradovima već ih je dvadesetak tisuća. Alipinist Stipe Božić, kao veliki poznavatelj Nepala, približio je za Večernji tamošnji narod i njegove običaje.

Komentara 84

PV
prcko.vita
13:02 21.01.2024.

Hvala Plenki, ja se sve bojala da će nas Vučić uz zeleno svjetlo Putina opet resetirati na tvorničke postavke i vratiti u kameno doba, no ti si se potrudio da Hrvatski narod uistinu zauvijek nestane. Svaka ti čast.

ME
medvedgrad
13:57 21.01.2024.

Propaganda, propaganda, propaganda,... Ako zelite dobro Hrvatskoj radite pritisak prema vladi da vrati nase ljude iz inozemstva.

DU
Deleted user
13:28 21.01.2024.

Odlično, vidim da nam donose kulturu, obrazovanost i radišnost koju do njihova dolaska nismo imali. Jadni smo koliko smo teški kad nam je svatko bolji od nas samih, Novi pozdrav će biti Bog i Nepalci!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije