UTRKA U NAORUŽANJU

Zemlje na zapadnom Balkanu ubrzano se naoružavaju. Istražili smo kolike su šanse za izbijanje konflikta

29.01.2022.
u 10:57

Zemlje na zapadnom Balkanu ubrzano se naoružavaju, Srbija je vojne izdatke u šest godina povećala 70 posto. Zapadni mediji stalno pišu o mogućem ratu. No šanse za izbijanje konflikta zapravo su vrlo male, uvjeravaju analitičari

Komentara 22

FA
Falstaff78
11:32 29.01.2022.

Clanak je nedostupan, naslov clickbait, ali suludo je u Hrvatskoj raditi ovako bombasticne naslove. Kada je Hrvatska teritorijalno zaokružena, clanica EU i NATO, nije realno da susjedi ili citaj Srbija napadne ugrozi Srbiju. Tog neprijatelja vise nema jer razlozi zaa Domovinski rat su nestali, niti Srbija moze ili neko drugi napasti Hrvatsku na isti nacin. Domovinsku rat u 2022 godinu je rat za natalnu politiku Hrvatske jer ljudi odlaze, ostat ce prazan prostor i pitanje opstanka hrvatskog naroda u BiH jer ako se nastavi trend i uzurpiranje hrvatskih prava u BiH, Hrvati u BiH ce postati na nivou statisticke greske, jer ce se i oni odseliti. Pišite o uništavanju obale, nepotizmu, korupciji, a ne o fiktivnim i virtualnim temama poput novog rata kojeg nece biti u Hrvatskoj ili okruženju.

DU
Deleted user
12:03 29.01.2022.

Zavadiš plemena pa im onda prodaješ skupo oružje umesto da taj novac usmeravaju na infrastrukturu, ekologiju, nauku, socijalna davanja, zdravstvo….posle raspada da se zaista želi mir, sve novonastale bananice bi imale samo policije sa minimalno definisanim vojnim lakim snagama.

GR
Grundfos
14:43 29.01.2022.

Ko hoće da ratuje nek udari glavom u zid,dosta je ratova,patnje i straha! Treba dizati ekonomiju i ići u bolji sretniji život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?