DETALJI UBOJSTVA U SPLITU

Žena (51) koju se sumnja da je ubila nevjenčanog supruga ima frakturu lubanje i slomljena rebra

U Splitu u stanu pronađen mrtav muškarac
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
29.04.2023.
u 16:59

Policija će protiv 51-godišnjakinje podnijeti kaznenu prijavu, a kad će to biti moguće bit će i privedena na ispitivanje u nadležno Županijsko državno odvjetništvo, nakon čega će biti odlučeno i hoće li joj biti određen istražni zatvor

Ovog petka u splitskoj četvrti Visoka u Splitu pronađeno je izbodeno tijelo muškarca Ž.G., a u međuvremenu je uhićena njegova nevjenčana supruga K.M. s Komiže na otoku Visu koja se najviše dovodi u vezu s njegovim ubojstvom. 

Iako se ranije doznalo kako je žena navodno bila hospitalizirana jer je bila u rastrojenom stanju, Jutarnji list doznaje kako je žena imala i vidljive ozljede glave te ozljede ruku i nogu, a vjerojatno će biti zadržana u bolnici zbog frakture lubanje i slomljena rebra. 

Policija će protiv 51-godišnjakinje podnijeti kaznenu prijavu, a kad će to biti moguće bit će i privedena na ispitivanje u nadležno Županijsko državno odvjetništvo, nakon čega će biti odlučeno i hoće li joj biti određen istražni zatvor. Policija je ranije izvijestila kako je pronašla tijelo muškarca, a žena je navodno, nakon što je više puta izbola svog partnera u prsa, počela vikati i dozivati susjede koji su pozvali policiju. Bila je pod utjecajem alkohola, a susjedi tvrde kako su i ona i njen dvije godine stariji nevjenčani suprug bili skloni alkoholu i česti međusobnim sukobima te remećenju javnog reda i mira.

Osim što se ubijenog muškarca znalo viđati pijanog u lokalnoj trgovini te na ulici, i uhićena žena još je sredinom svibnja 2021. na splitskom Prekršajnom sudu osuđena na 80 eura jer je tijekom kolovoza 2019. oko 11.30 sati u jednom lokalu narušavala javni red i mir. Tada joj je izmjereno čak 3,15 promila alkohola u krvi nerazumljivo vikala na sve prisutne, ometala ih i sprječavala slobodno kretanje gostiju. 

>> VIDEO Pozlilo vozačici školskog busa, učenik (13) reagirao i svima spasio život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije