Ostavili ga teško ozlijeđenog

Žena i tri muškarca uhićeni zbog ubojstva 35-godišnjaka kojeg su prebili palicama

Varaždin: Župan Čačić i vijećnici stariji od 65 godina cijepili se protiv koronavirusa
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
31.05.2021.
u 09:30

Riječ je o 24-godišnjoj ženi i i trojici muškaraca starosti 20, 25 i 29 godina

Muškarac star 35 godina koji je u subotu oko 4 sata pronađen kako ozlijeđen leži bez svijesti u Graberju u Varaždinu, preminuo je u bolnici. Policija je privela četiri osumnjičenih osoba koje se dovode u vezu s kaznenim djelom. Riječ je o 24-godišnjoj ženi i tri muškaraca u dobi od 20, 25 i 29 godina.

- Utvrđeno je da su navedene osobe na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napale 35-godišnjaka, izudarali ga drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili ležati na asfaltu. Pronašao ga je prolaznik - kažu u PU varaždinskoj. 

U nedjelju u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda 35-godišnjak je preminuo u bolnici.

Sve osumnjičene osobe su jučer tijekom večeri i jutros predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Tripoli
10:33 31.05.2021.

Biserko, Zvezdan, Sandokan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije