UŽAS U INDIJI

Žena nađena u šumi: Tvrdi da ju je suprug zavezao za stablo i da 40 dana nije jela

Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
30.07.2024.
u 11:06

"Ne znamo koliko je dugo bila vezana za to stablo. Navodno je ostavila supruga nakon svađe", rekao je dužnosnik policije

Žena (50) pronađena je u subotu zavezana za stablo u šumi u indijskom okrugu Sindhudurgu. Prema podacima policije, žena živi u Tamil Naduu i porijeklom je iz SAD-a. Sumnja se da ju je u šumi vezao njezin suprug nakon obiteljske svađe. Pronašao ju je pastir koji je u subotu navečer čuo njezin plač i obavijestio policiju. Po dolasku na mjesto događaja, policija joj je pružila prvu pomoć i prebacila je u medicinski centar. 

Žena je s liječnicima komunicirala ispisujući svoje zdravstvene probleme na papir. Navodeći svoje stanje, istaknula je kako je bila bez hrane 40 dana te da ju je suprug vezao u šumi nakon svađe, piše India Today

"Žena nije u poziciji da daje izjavu. Slaba je jer nije ništa jela par dana, a također i zbog jakih kiša. Ne znamo koliko je dugo bila vezana za to stablo. Navodno je ostavila supruga nakon svađe", rekao je dužnosnik policije. 

 

GALERIJA Ovo je 10 najmanje poželjnih gradova za život: U njima ima sukoba, kriminala, zagađenja...
Ilustracija
1/12

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije