nakon 3 godine braka

Žena zatražila razvod jer se suprug ne zna ljubiti

seks, seskualna želja, poljubac, žena, muškarac (1)
Thinkstock
25.09.2013.
u 18:16

On je bio hladan i grub. Svoje bračne dužnosti obavljao je potpuno distancirano. Unatoč mom strpljenju nije pokazao volju da se nauči ljubiti, a meni je to jako važno, kazala je nesretno udana Egipćanka

Možda je nekima to trivijalno, ali moj suprug ne zna se ljubiti, opravdala je Egipćanka Riham podnošenje zahtjeva za razvod nakon tri godine braka. Tvrdi da su je na brak prisilili roditelji i rodbina te kako se nadala da će joj zajednički život s muškarcem koji joj se nije posebno sviđao biti lijep nakon vjenčanja, piše Emirates 24/7.

No, već prve bračne noći počeli su problemi. – On je bio hladan i grub. Svoje bračne dužnosti obavljao je potpuno distancirano. Mislila sam da će se to s vremenom popraviti, ali nije bilo tako. Unatoč mom strpljenju nije pokazao volju da se nauči ljubiti, a meni je to jako važno – kazala je nezadovoljna žena.

Strpljenju je nakon tri godine došao kraj, a Riham koja uživa u gledanju romantičnih filmova sucu je poručila da više nema namjeru biti vjerna suprugu čak i ako njezin zahtjev za razvod bude odbijen.

>>Robin Williams se vraća: Pred bankrotom sam zbog razvoda

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije