Uspjeh

Zlato i srebro mladim inovatorima iz Elektrostrojarske škole

antonio
Privatna arhiva
28.09.2011.
u 12:13

Mentor za oba rada bio je Stjepan Jagić, koji je na smotri proglašen najboljim mentorom.

Da je varaždinska Elektrostrojarska škola pravi rasadnik kadrova u području elektrotehnike, dokazuje i primjer mladog inovatora Antonija Brezjana, inače učenika 4. razreda Elektrostrojarske škole. On se, naime, sa 4. nacionalne smotre mladih inovatora i tehničkog stvaralaštva, koja je održana  u Kastvu, vratio sa zlatnom i srebrnom medaljom! U konkurenciji 50 mladih inovatora iz cijele Hrvatske Antonio se predstavio s dva rada – rotirajućim svjetlom s LED diodama, za koji je nagrađen zlatnom medaljom, dok je srebrnu dobio za usklađene semafore, koje je izradio zajedno s kolegom Matijom Krašem.
 
Mentor za oba rada bio je Stjepan Jagić, koji je na smotri proglašen najboljim mentorom i za to dobio prigodnu nagradu organizatora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije