akcija šok 3

Zoran Pripuz u policiji bio 20 sati na obavijesnom razgovoru

zoran pripuz
Sanjin Strukić/PIXSELL
30.12.2010.
u 11:15

Mate Matić, odvjetnik Zorana Pripuza, kazao je da Pripuz nije bio na policiji kao osumnjičenik već kao građanin

ZAGREB – Nemam komentara, tu vam je moj odvjetnik – bilo je sve što je Zoran Pripuz htio reći poslije 20 sati koje je proveo u policiji.

Odvjetnik Mate Matić na tu je Pripuzovu opasku samo kratko objasnio da mu on u ovom slučaju nije odvjetnik jer Pripuz na policiji nije bio kao osumnjičenik.

– On je tamo bio kao građanin. Javio im se u srijedu jer je čuo da ga policija traži zbog obavijesnog razgovora. Zašto je to trajalo 20 sati kada se sve moglo napraviti i za sat vremena, ne znam – kazao je Matić.

Pripuzovo ime spominjalo se po medijima kada je policija započela akciju Šok 3. Htjeli su razgovarati s njim, no nisu ga našli na kućnoj adresi. Iako se pojavila informacija da je on u bijegu, policija je to demantirala kazavši da ni za kim, pa ni za Pripuzom nije raspisana tjeralica.

U akciji Šok 3 dvadesetak osoba traženo je za obavijesne razgovore, a Đorđe Vuletić i Darko Dakić osumnjičeni su za napade na novinara Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca. 

Komentara 14

PI
piccolo
11:50 30.12.2010.

Ma hebo vas on. To je sve u jednoj rečenici objasnio onaj poluidiot Rojs: ko je čopio, čopio je. A sad ajmo pošteno.

OB
-obrisani-
15:29 30.12.2010.

Krelci promjenili ste fotku buahah... možda poradi mog posta. U ovoj državi ništa nemoš normalno.

PI
piccolo
11:51 30.12.2010.

doktorica...............ovaj je za sve nas doktor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije