Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

Žrtvu mlatili na tlu, bježali, napali policajca...

Šaka - ilustracija
Pixabay
14.06.2023.
u 08:30

Sumnjiči ih se da su 11. lipnja u 5.15. napali oštećenika, kojeg su doveli u ponižavajući položaj i to tako  što su ga udarali rukama i nogama i to dok je ležao na tlu.

Mladić (25) sumnjiči se za prisilu prema službenoj osobi i nasilničko ponašanje, zbog čega je ispitan  na ODO Zagreb. Osim njega, za nasilničko ponašanje sumnjiče se i dvojica 20-godišnjaka, državljani BiH. I oni su ispitani na ODO Zagreb, nakon čega je protiv sve trojice pokrenuta istraga. Sumnjiči ih se da su 11. lipnja u 5.15. napali oštećenika, kojeg su doveli u ponižavajući položaj i to tako  što su ga udarali rukama i nogama i to dok je ležao na tlu.

VEZANI ČLANCI:

Najstariji mladić sumnjiči se da je žrtvu više puta udario šakom po tijelu. Dok su osumnjičenici tukli svoju žrtvu, naišli su policajci koji su im naredili da prestanu s mlaćenjem čovjeka na podu. No umjesto da prestanu tući žrtvu, 25-godišnjak je prvo počeo bježati, a kada ga je policajac sustigao, napao je i njega. Udario  je policajca u prsa nakon čega je nastavio bježati. Kada ga je policajac ponovo sustigao, opirao se uhićenju, udarao ga po rukama i nogama te lakše ozlijedio.  Tužiteljstvo je tražilo da se sva trojica pritvore, a sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu je zahtjevu tužiteljstva udovoljio.  Svi su pritvoreni zbog opasnosti od bijega, a 25-godišnjak i zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Video: Hrabrost na djelu! Zapalio se auto u Zagrebu, dvojica odmah uskočila u pomoć

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije